Ons verhaal

The Art Of Detailing

Auto Finesse werd opgericht om de zorg voor auto’s naar een nieuw niveau te tillen. Gedreven om de beste producten en klantenservice aan te bieden – van autoliefhebber naar autoliefhebber. Met kennis van zaken over de noden van de klant op gebied van auto onderhoud en met het gepaste antwoord adhv. producten die gewoon werken. We richten ons op elke autoliefhebber van de beginner tot de professional bij zowel het plaatsen van bestellingen, het advies, onze handleidingen… Dit alles gestuurd door een gemotiveerd team dat de producten en de industrie door en door kent.

detailing

A FOUNDATION IN DETAILING

history

Waar Het Ooit Begon

Opgericht in 1999 zijn we de wereld van het auto-onderhoud ingeslaan met één persoon, een bestelwagen en een passie voor propere, glimmende wagens. Vanuit deze passie zijn we doorgegroeid tot een van de wereld’s meest gerenommeerde detailing bedrijven in Londen mét een van de meest verregaande behandelingen die toen op de markt beschikbaar waren.

In 2010 is zijn we begonnen met het produceren van een eigen productlijn, gebaseerd op 15 jaar hands-on ervaring. Hierdoor hadden we een stapje voor en dit geeft ons een beter beeld op wat detailers en autoliefhebbers nu exact willen, nodig hebben en verlangen. Vandaag bestaat het Auto Finesse team uit 12 full time medewerkers in onze vestiging in de UK waar de fabriek en burelen zich bevinden. Daar worden de producten gemaakt, gestockeerd en worden alle wereldwijde vestigingen toegeleverd. Hier op de Belgische vestiging die verantwoordelijk is voor België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk werken momenteel 6 mensen full time om alles in goede banen te leiden.

A WORLD CLASS BRAND

Het Merk

We zijn fier op het feit dat we niet enkel de best presterende producten op de markt hebben maar ook toonaangevend advies en klantenservice verlenen. We werken met een erg uitgebreid distributienetwerk dat over de hele wereld reikt met 10 internationale hubs: in België, Duitsland, Noorwegen, Oostenrijk, Zweden, USA, Zuid Afrika, Korea, China, Thailand en meer.

We zijn gedreven om iedereen te ondersteunen, van de gepassioneerde thuisgebruiker tot de professionele detailer. Dit is waarom je ons kan vinden op autoshow’s en motorsport events, hier kan je ons persoonlijk ontmoeten, je ontmoet hier ook geen afzonderlijk team maar de mensen die dagdagelijks met Auto Finesse bezig zijn, van de productieverantwoordelijke tot de klantendienst.

– We are detailers.

brand

A REVOLUTION IN CAR CARE

product

Het Product

Als professioneel detailer heeft Auto Finesse dagelijks gebruik gemaakt van autopoetsproducten in héél verschillende omstandigheden op een divers gamma aan wagens, dit gedurende vele jaren. Dit geeft ons niet enkel een unieke kijk op wat producten moeten doen en hoe ze te gebruiken, maar het geeft ons ook een goed beeld over wat een gebruiker verwacht van een goed product. We proberen de beste producten aan te bieden aan competitieve prijzen, dit verpakt in een aantrekkelijke, opvallende verpakking. Elk product is gecreëerd met het oog op onze 3 hoofd criteria: gebruiksgemak, efficiëntie en kwaliteit.